Thuis

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Van goede kwaliteit eas etiketteer hard voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

1 2 3
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Linkwin
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 80% - 90%
Na tien jaar de traditionele sluisfabriek te hebben gerund. de mede-oprichter van de sluisfabriek koperaat met enkele partners om het nieuwe bedrijf in februari 2018 op te richten om de internationale markt te runnen, die is gevestigd in de prachtige stad Hangzhou, die beroemd is met het wereldculturele erfgoed - het westelijke meer. Hangzhou Linkwin Smart Technology Co., Ltd is gespecialiseerd in geavanceerde beveiligingsproducten, RFID-tagoplossing voor de klanten over de hele wereld. De producten omvatten slimme sloten, displaybeveiliging, RFID-tag en EAS.

Gebaseerd op de filosofie van "link om te winnen, samen de toekomst winnen" en een goed stimuleringsmechanisme, treden veel hooggeschoolde, hefboom en zeer efficiënte werknemers toe tot het bedrijf. De kernteamleden hebben meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingsindustrie. en we kunnen de OEM / ODM-service bieden volgens het verzoek van de klant. Om het technologische voordeel te behouden, werkt Linkwin nauw samen met de beroemde Chinese universiteit van de Zhejiang University.

Met meer dan 10000 vierkante meter fabriek en 100 werknemers, doen we het grootste deel van het productieproces in eigen huis. zodat we de productkwaliteit en -kosten beter kunnen beheersen. En we kunnen de klant extra waarde bieden in de samenwerking.

Linkwin richt zich altijd op het marktverzoek, met onze technologische voordelen en ervaring, vanaf 2018 lanceert Linkwin slimme sloten, commerciële beveiliging, RFID-tag en EAS met succes. Het ontmoeten van de klant is altijd onze achtervolging.

Contactgegevens
Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Huang

Tel.: 86-15355087175

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)